Piritori on Tampereen surkein alue

piritori

Todella ankea aukio on Tullintorin S-marketin ja Itsenäisyydenkadun ja Ratapihankadun keskellä oleva aukio ja sen lähistö. Päivisin siellä ja siis myös alueen lähiympäristössä notkuu kymmeniä, ellei jopa satoja narkkareita. Kauppa kukoistaa ja aineet vaihtavat omistajaa. Poliisia ei ilmeisesti kiinnosta alueen siivoaminen? Oikein v*tut*aa katsella päivästä toiseen samoja apaattisia luurankoja pummailemassa millon rahaa, milloin jotakin muuta.

42

1827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peräsmies

      Pamppuko tämän asian ratkaisee? Missä on mielestäsi näiden ihmisten oikea paikka?

      • pois_vaan

        Kaikki kantakaupunkialueen narkit ja pikkurikolliset voisi todellakin siirtää Teiskon perämetsiin. Siellä on noille tilaa. Tullintorin tienoon voisi siivota ekaksi. Poissa silmistä, poissa mielestä.


      • Torkkupeitto

        Poissa silmistä, poissa mielestä... niin niin. Muuta enää osatakkaan. Ydinjätteet; joukkohaudat ym. jne. Ei kovin pitkälle moinen toimintamalli kanna. Taaksesi jätät niin edestäsi löydät.


      • faktat_faktoina

        Autio, valvottu saari, jonne yhteiskunta toimittaa riittävästi huumeita ja muita huumausaineita, niin ongelma ratkeaa itsestään. Päästään heikommasta aineksesta eroon. Tuossa porukassa kun suurin osa on niitä, jotka ovat tilanteensa ihan itse aiheuttaneet. Kukaan ei ole pakottanut käyttämään aineita ja/tai alkoholia, vaan jokainen tekee sen ihan itse omasta vapaasta tahdosta. Elämä on täynä valintoja, hyviä ja huonoja. Jos ihmisellä ei ole aitoa halua ja pääättäväisyyttä muutokselle, yhteiskunnalla ei ole mitään velvollisuutta auttaa ja paapoa määräänsä enempää.


      • Anonyymi

        Hervannassa.


      • Anonyymi
        Torkkupeitto kirjoitti:

        Poissa silmistä, poissa mielestä... niin niin. Muuta enää osatakkaan. Ydinjätteet; joukkohaudat ym. jne. Ei kovin pitkälle moinen toimintamalli kanna. Taaksesi jätät niin edestäsi löydät.

        ie sitä edestään löydä pitää elää sillai että ku jaksaa liikkua paskalla on tapana jäädä taakse


      • Anonyymi

        Hautausmaa.


    • kokoomussekoomus

      No koko keskustahan on yksi suuri piritori, narkkarit ovat valloittaneet koko keskustan eikä poliiseja näy missään tai ketään kiinnosta muutenkaan. Vaikka joka päivä voisi napata ihan helposti jonkun tekijän jonka kautta selviäisi takuulla vähän enemmänkin.

    • poliitikot-toimikaa

      Huhujen mukaan Tampere on huumekaupan ja hormonikaupan keskus ja piritori vain vahvistaa tuota huhua.

    • s20aab

      Olen kanssa huomannut kun lähtee Torni-hotellista S-marketiin niin vastaan notkuu epämääräistä sakkia ja heitä norkoilee siinä lähiympäristössä.

    • kukahanonihmisroska

      Onneksi niistä ei ole mitään haittaa kenellekään, ei minulle ole koskaan ollut mitään haittaa. Nämä mainitsemanne ihmiset viihtyvät omissa oloissaan, eivätkä ota teihin normaalia sosiaalista käytöstä enempää kontaktia. Se ongelma on vain teidän oman pienen päänne sisällä. Ehkä teille on tärkeää painaa alas jotain ihmisryhmää. Se antaa teille hetkeksi illuusion oman elämän kelvollisuudesta ja olemassaolosta, vaikka oikeaa elämää teillä ei taida ollakaan. Olette vain osa suuren koneiston elämää, olette koneiston osia, ette ihmisiä joilla olisi oma elämä.

      Alkoholin käyttäjistä anniskelualueiden sisäpuolella sen sijaan on ollut haittaa, niin keskustassa kuin lähiöissäkin.

    • Realistixy

      Ongelma on ainastaan ja vain aloittajan omassa arvomaailmassa.
      Narkkaritkin ovat ihmisiä siinä missä sinäkin.

      • 54336

        Olet oikeassa, rikoksia millä aineisiin rahat hankitaan ( töissä eivät yleensä käy) On ongelma mitä ei voi hyväksyä, eikä sitä että ongelma ei koskaan koske vain heitä vaan läheisiä ja todella.
        Tämä olikin tässä ja se siitä, kaikkea kivaa filosovointiin ja aurinkoista mieltä .


      • NarkitIhmisjätettä

        Narkit on narkkeja, ihmiset ihmisiä, Tampere on Tampiri.


      • Swa
        NarkitIhmisjätettä kirjoitti:

        Narkit on narkkeja, ihmiset ihmisiä, Tampere on Tampiri.

        Näin se on meitä on moneen junaan osa jää asemalle.mitä noista .kaikki,ei ymmärrä ihmisiä nekin on vaan niillä on vaikeaa.työttömiä paljon köyhiä asunnottomat.niistä tulee sit sellasia kukaan ei välitä..


      • ihmisiänekinon

        Ihmisiä noi huumeidenkäyttäjätkin on ja hyvin yksinäisiä loppujen lopuksi. Mutta minkäs teet jos aineiden vallassa ja osa lopettaa.


    • Kunnioitustanarkeille

      Narkit sopii katukuvaan hyvin. Elävöittävät muuten niin harmaata massaa. Antakaa heidän elää!

      • päivääää

        No siinähän on tämän palstan tasoinen kirjoitus, kiitos ja näkemiin.


    • kyltarkkkk

      Kyllähän poliisi noita tarkkailee mutta otettu näköjään matala profiili ja onneks välillä isot kalat ui verkkoon.

      • hallittua.voimankäyttöä

        kyllä tälläistä tavallista veronmaksajaa välillä tyydyttäisi jonkinlainen operaatio alueen puhdistamiseksi, olisivat ainakin jonkinaikaa pois silmistä


    • ajlifhjj

      Kysykääpä niiltä läheisten baarien pitäjiltä kuinka ongelmattomia ovat. Tai samoilla nurkilla fillarilla liikkujilta. Ei parkkiin kannata jättää.

    • 83838382

      Kun ja jos joku näkee hyvää näissä narkeissa, turha täällä on mitään mieletä mistään olla, ei voi sanoa mitään , tämä olikin sitten tässä, jatkakaa jänkyttämistä ja hienoa eloanne.

    • Muuttoliike

      Tampereen tulevaisuus. Tänne kukaan muu enää viitsi edes jäädä. Kusipäiden kaupunki!

      • Rypytiröö

        Ni stadi vielä pahempi,mutta valinta on sinun. Joka kaupungissa on hörhöjä.


      • Ongelmatvainpahenevat
        Rypytiröö kirjoitti:

        Ni stadi vielä pahempi,mutta valinta on sinun. Joka kaupungissa on hörhöjä.

        Suomessa ei semmosta paikkaa olekaan, missä ei huumeita olisi. Siis niiiin yleistynyt tuo huumeiden käyttö tässä yhteiskunnassa. Ihmisille kun ei riitä enää pelkät alkoholijuomat, kuten kalja, vaan näiden pitää saada pää sekasin ainakin kahdella kolmella eri päihteellä. Sitten on sitä huumeongelmaa. Ikävintä tässä on se, kun ongelmaa ei osata eikä pystytä hoitamaan.
        Suomalaiset eivät todellakaan ole raitistuneet, kuten viimeaikoina on valheellisesti uutisoitu. Luulo johtuu siitä, kun osa porukasta on vähentänyt alkoholin kulutusta, koska ovat siirtyneet muihin päihteisiin. Se, minkä verran Suomessa on vuoden aikana ostettu alkoholijuomia, ei ole mikään luotettava mittari ollenkaan. Ei suomalaiset ole enää mitään kalja- ja viinajuoppoja, vaan sekakäyttäjiä. Sekakäyttäjien määrä Suomessa on kasvanut aivan helvetisti, että se siitä suomalaisten raitistumisesta.


    • KatsokaaItseenne

      Pieni heijaste suomalaisesta yhteiskunnasta, politiikasta ja ihan ihmisistä yleensäkin. Kaikki kunnossa. Vai onko?

    • noloa

      Toivottavat paraatipaikalla turistit tervetulleiksi.

    • Xzshtr

      Kyllähän näitä narkkareita ynnä muita häiriköitä on joka paikassa ne ovat omissa porukassa vaan .

    • Enhaluapelätä

      Vai omissa porukoissaan ??? Mistä luulet niiden saavan rahat huumeisiin? Varastavat ympäröivistä tavarataloista tavaroita ja vaatteita ja myyvät niitä ohikulkijoille !!! Sotkevat tunnelin, raput ja kuseskelevat nurkat keltaisiksi !!!
      Silmät seisoo päässä, kun tulevat kauppaan, mikään järkipuhe ei tehoo. Pelottavat myyjiä, jättävät ja piilottelevat huumeneuloja pukukoppiin ja vaatteisiin ja käyttäytyvät kiinniotettaessa raivopäisesti !!! Reservaattiin vaan jonnekin hevon kuuseen ja riittävästi jäkälää aitaukseen, Täysin toivottomia tapauksia, sorppa, mutta näin on !!! En halua pelätä työssäni !!!

      • Anonyymi

        Aidattu alue metsään jossa työtä vastaan ruoka ja majoitus!!


    • KaruKauppareissu

      Koko alue on kuin luotu tällaiselle porukalle. Harmaata betonia ja kiveä, ja lohduton aukio. Ei mitään vihreää, ei puita, ei istutuksia, ei mitään viihtyisää. Kauppareissut teen pikavauhdilla, sivulleni vilkuilematta. En halua nähdä sitä kolkkoa ympäristöä ja siinä majailevia ihmisraunioita. Eikö tässä kaupungissa ole mitään tilaa kauniille ja viihtyisälle ympäristölle?

      • VaihdaKauppaaOnhanNoita

        Se on semmonen vankilan tyylinen tila, pelkkää harmaata ja kolkkoa betonia ja kiveä. Ympäristö luo huumeiden käyttöön lähteneelle nuorelle otollisen alustan laitostua. Vankilassa katselee harmaata ja kolkkoa betonia ja sitten linnasta päästyään kun palaa huumeporukoihin, niin narkkaa saman näköisessä ympäristössä kuin mitä vankila on. Siitä jostain kadulta poliisit ottaa narkkarin kiinni ja vie takaisin sinne minne kuuluu. On taas jäänyt kiinni juoksu jostain.


    • Anonyymi

      Sielläkö nyt koronaa piikitetään?

    • Anonyymi

      Onko koronatorilla ollu kovia vääntöjä?

    • Anonyymi

      Niin kauan kun kaupunki jakaa ilmaiseksin huumeita Tullintorin tankkauspaikassa niin niin kauan nämä jannut siellä heiluvat.
      Eikö näitten narkkareittyen tankkauspaikkoja voisi viedä Hervantaan????

      • Anonyymi

        Minäkin olen ihmetellyt, että minkälaista hoitoa heille annetaan kun tuntuvat aina huonommassa kunnossa määräpäivisin olevan.
        Sinne uuteen Hiedanrantaan voisi päihteettömän hoitopaikan suunnitella. Sehän olisi tarpeeksi kaukana keskustan huumeidenvälittäjistä.


      • Anonyymi

        Nehän on tosi rauhallista porukkaa. Eräs huomio siinä kiinnittää huomion. Ovat niin laihoja. Ympäristölle ei vaaraa. Enemmän on vaaraa keskustassa viikonlopun juhlijat pikkutunneilla kadulla. Mutta aivan toinen meno on Kensingtonissa Philadelppiassa . Jos youtubessa laittaa haun Kensington, niin eteen avautuu zombit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nehän on tosi rauhallista porukkaa. Eräs huomio siinä kiinnittää huomion. Ovat niin laihoja. Ympäristölle ei vaaraa. Enemmän on vaaraa keskustassa viikonlopun juhlijat pikkutunneilla kadulla. Mutta aivan toinen meno on Kensingtonissa Philadelppiassa . Jos youtubessa laittaa haun Kensington, niin eteen avautuu zombit.

        Seisoskelevat vain isolla joukolla kulkuväylillä niin ettei meinaa ohi päästä. Kovin läheltä ei viitsisi mennä kun ei tiedä mitä hyppykuppaa levittävät...


    • Anonyymi

      Osa on kyllä todella aggressiivista porukkaa, haukkuvat ohikulkijoita ja melkein käyvät päälle, jos et suostu pummaamaan rahaa... Näin ainakin Sorin aukiolla.

    • Anonyymi

      Ne hyysää niitä Huoltsulla! Tankkavat siellä sen verran ruokaa, että jaksavat taas käydä kauppaa. piikittää ja varastaa.

    • Anonyymi

      Siellä ne pyörii entiset yrittäjät, asuntolainaan sortuneet, lomautetut, työttömät, eronneet, karanneet, häädetyt, sairaat, työkyvyttömät, elämänkolhimat. Joka päivä tulee uusia menetettyjä sieluja, se voit olla sinä jo huomenna tai vuoden päästä. Nauti kun voit, elämästäsi..

      • Anonyymi

        Niin ovat nuoren näköisiä tyyppejä etteivät ole tuota kaikkea ehtineet tekemään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      275
      2911
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1880
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      259
      1148
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      941
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      804
    Aihe